Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@07:40:38 GMT

داخلی سازی موتورهای گازسوز کشاورزی و صنعت

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۹۲۷۴۳

داخلی سازی موتورهای گازسوز کشاورزی و صنعت

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد با تولید موتورهای دیزلی و گازی فناورانه، این محصولات را به کشورهای مختلف صادر کند.

محمد شهباز نجف‌علی‌زاد مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان موتور سازان تراکتور سازی ایران، گفت: این شرکت در زمینه تولید موتورهای دیزلی و گازسوز 3، 4 و 6 سیلندر فعالیت دارد. از این موتورها در بخش‌های مختلف مانند کشاورزی، صنعت و خودروسازی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع از این موتورها در محصولاتی مانند تراکتور، کمباین، ژنراتور، ماشین‌آلات راهسازی یا خودروهایی مانند کامیونت و مینی‌بوس می‌توان استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان موتور سازان تراکتور سازی ایران، ادامه داد: در حال حاضر به صورت بالفعل در حال تولید موتورهای مختلف برای بخش کشاورزی و صنعت هستیم. تلاش کرده‌ایم تا با به‌کارگیری فناوری‌های روز و با استفاده از تحقیقات انجام گرفته در واحد تحقیق و توسعه شرکت، محصولاتی کارآمدتر و منطبق با بازارهای روز دنیا تولید کنیم.

این فعال دانش‌بنیان، ضمن توضیح فعالیت‌های فناورانه صورت گرفته در این مجموعه گفت: در بازارهای صادراتی، میزان آلایندگی موتورهای تولید شده مهم است و بر این اساس، یک طرح تحقیقاتی در این زمینه با همکاری نهادهایی مانند دانشگاه سهند تبریز شکل گرفت. با هدف کسب استانداردهای روز دنیا در زمینه میزان آلایندگی، محصولی تولید شد که از همه مزیت‌های مورد انتظار در زمینه تولید دود و آلاینده‌ها برخوردار است.

نجف‌علی‌زاد، ضمن مهم برشمردن، ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان با نهادهای تحقیقاتی مختلف، افزود: موتور جدید، با طراحی مجدد محفظه احتراق، تجهیز سیستم سوخت‌رسانی و موارد مختلف دیگر، از توان و گشتاور بهتری نسبت به نمونه‌های معمول، برخوردار است و از نظر آلایندگی نیز میزان دوده به صفر رسیده است و قابل مشاهده نیست. این موتور موفق شده است استانداردهای لازم را کسب کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان موتور سازان تراکتور سازی ایران، گفت: قیمت این محصول چون فعلاً در مرحله نمونه‌سازی است 30 درصد از محصول مشابه خارجی، ارزان‌تر است، اما پس از تولید انبوه، این فاصله بیشتر خواهد شد. در حال حاضر موفق شده‌ایم موتورهای ایران‌ساخت را  به کشورهای مختلفی مانند ترکیه و بلغارستان صادر کنیم.

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، وی ضمن توضیح استقبال مقاصد صادراتی مختلف، از محصولات دانش‌بنیان ایرانی گفت: امیدوار هستیم با رفع برخی محدودیت‌ها، بازار صادراتی خود را گسترده‌تر کنیم.

 

 

 

برچسب هاتراکتور سازی ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موتور گاز سوز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: تراکتور سازی ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موتور گاز سوز آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو تراکتور سازی ایران شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی