Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت موتور سازان کارخانه تراکتور سازی ایران از رونمایی از نسل جدید موتورهای تراکتور در شرکت موتور سازان تراکتور سازی ایران خبر داد.

محمد شهبار در تشریح این خبراظهار کرد: این موتورها از نوع دیزلی چهار سلیندر بوده و متناسب با نیاز بازار و سفارش مشتریان تولید می‌شود.

وی ظرفیت سالانه تولید موتورهای چهار سیلندر در این شرکت را ۲۰ هزار دستگاه اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بازاریابی و فروش شرکت موتورسازان نیز در آیین رونمایی از این موتورها گفت: با طراحی و تولید نسل جدید موتورهای دیزلی چهار سیلندر تراکتور بازارهای صادراتی جدیدی در اروپای شرقی و آفریقا به روی ما گشوده شده است.

فرهاد عبدی اظهار کرد: با ورود نسل جدید موتورهای تراکتور سهم شرکت تراکتورسازی ایران در بازارهای داخلی از ۸۰ به ۹۰ درصدی افزایش می‌یابد.

وی ابراز امیدواری کرد که بازار صادراتی موتورهای صنعتی کشور با طراحی و تولید موتورهای جدید تراکتور به سه میلیون دلار افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران نیز در ادامه گفت: طراحی و تولید دو  موتور جدید ۴۱۲۰ و ۴۵۰ در شرکت موتورسازان برای سال جدید برنامه ریزی شده است.

ابوالفتح ابراهیمی افزود: این دو موتور جدید قدرت بیشتر و مصرف سوخت کمتری خواهند داشت، ضمن اینکه کرابری ادوات جدید با نصب آنان بر روی تراکتور امکان پذیر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی تراکتورسازی ایران، 75 درصد قطعات موتورهای نسل جدید داخلی بوده و برای بومی سازی 25 درصد بقیه برنامه ریزی شده است. در این نوع موتورها، که شیوه کار آن الکترونیکی بوده، توان و گشتاور موتور از ۳۳۰ به ۴۰۰ نیوتون رسیده و آلایندگی آن نیز صفر شده است.

 شرکت موتور سازان به عنوان یکی از پروژه‌های طرح مجتمع تراکتور سازی ایران به منظور تامین موتورهای مورد نیاز شرکت تراکتور سازی ایران احداث و پس از آن در راستای سیاست کوچک سازی صنایع از شرکت مادر تفکیک شد و در  سال ۱۳۷۱ پروانه بهره برداری مستقل تحت عنوان "شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران" را دریافت کرد.

این شرکت در سال ۱۳۸۶ براساس سیاست‌های اقتصادی کشور و بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی در سازمان بورس اوراق بهادر تهران به عنوان شرکت سهامی عام پذیرفته شد و هم اکنون بیش از ۵۲ درصد سهام آن متعلق به شرکت تراکتور سازی ایران و ۳۴ درصد متعلق به آستان قدس رضوی و مابقی متعلق به کارکنان و سهامداران جزء است.

درحال حاضر این شرکت بیش از ۵۰ نوع موتور کاربردی در قدرت‌های متنوع ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار را تولید و عرضه می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تراکتورسازی تراکتور سازی ایران تراکتورسازی ایران نسل جدید موتورهای شرکت موتور سازان شرکت تراکتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی نیروگاه پنج مگاواتی شرکت ایدم تبریز که قادر است برق مصرفی شرکت ایدم و طرح‌های توسعه آن را تامین کند با سرمایه گذاری حدود ۳۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است.

 استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نیروگاه با اشاره به ناترازی انرژی در صنعت استان ساخت نیروگاه به دست متخصصان داخلی در شرکت ایدم را یک کار ابتکاری و گره‌گشا خواند که می‌تواند الگویی برای صنایع دیگر استان باشد.

رحمتی ایدم را یکی از مجموعه‌های بزرگ، اثرگذار و منحصربه‌فرد در صنعت حمل و نقل کشور دانست و افزود: با توجه به اوضاع نامناسب ناوگان حمل‌ونقل عمومی و نیاز مبرم کشور به نوسازی این ناوگان افزایش تولید این شرکت در سال جهش تولید موجب امیدآفرینی و افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد.
 وی همچنین بر ارتقای توان موتور‌های تولیدی و کاهش مصرف سوخت در تولیدات شرکت ایدم تاکید کرد و گفت: برای توسعه بازار‌های صادراتی که نسخه نجات این شرکت است باید کیفیت تولیدات را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت ایدم تبریز  گفت: هدف‌گذاری این شرکت برای سال ۱۴۰۳ تولید ۱۴ هزار دستگاه انواع موتور و ۶ هزار دستگاه کاتالیست در مجموع به ارزش ۹۶ میلیون یورو است.
 زینالی افزود: با راه‌اندازی تنها مرکز آزمون آلایندگی موتور‌های دیزلی کشور در ایدم از خروج سالانه حداقل ۵ میلیون یورو از کشور جلوگیری می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • تولید نسل جدید کاتالیست‌های فرایند خالص سازی هیدروژن در کشور
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • مهم‌ترین هدفم در بازی‌سازی بالابردن نام ایران در جهان است
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!